Андрій Ріхтер прочитає відкриту лекцію про свободу медіа

November 27, 2013

2 грудня о 19.00 у Києві лекцію прочитає один із провідних в Європі експертів зі свободи інформації та медіа права, директор Бюро Представництва з питань свободи ЗМІ ОБСЄ (Відень), доктор філологічних наук, професорАндрій Ріхтер (Росія). Тема лекції: «Правові умови свободи медіа в цілях соціального прогресу: європейський досвід і можливі сценарії майбутнього».

Сьогодні у медіа середовищі України поглиблюються проблеми у відносинах між власниками, топ-менеджерами та журналістами, складними також є відносини між політиками, журналістами та громадянами. Відповіді на ці й інші виклики сьогодення та майбутнього в контексті найкращого досвіду Європи доповідач дасть під час зустрічі.

Організатори запрошують для змістовної дискусії експертів, журналістів, представників медіа-бізнесу, викладачів, студентів, громадянських активістів і всіх зацікавлених осіб.

Організатором лекції є Студреспубліка. Співорганізатор – Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Для того, щоб взяти участь у лекції, треба пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки.

Місце проведення: м. Київ, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Червоний корпус, вул. Володимирська, 60, ауд. 329 (метро «Університет» або «Площа Льва Толстого»). Робочі мови лекції – російська, англійська.

За довідками звертатися:

(044) 529-13-75, для ЗМІ – 097 883 22 26,

brand-manager@studrespublika.com (Віра Андріюк).