Комітет свободи слова обговорить перехід на цифрове мовлення та інші медіа питання

November 15, 2013

Двадцятого листопада 2013 року Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації проведе засідання, на якому буде розглянута Концепція законопроекту щодо переходу аналового ефірного телебачення України на цифрові стандарти телевізійного мовлення, розроблена робочою групою при Комітеті.

Депутати, також планують підготувати до розгляду законопроекти:

  • про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (проект № 0940, Президент України; друге читання);
  • про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (проект № 2492а., н.д. Олександр Фельдман; щодо вимог до реклами споживчого кредитування);
  • про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (проект № 2472а, КМУ) та інші.

Крім цього, Комітет розгляне питання звільнення з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Георгієвської Вікторії Володимирівни (н.д. Ігор Мірошниченко) та обговорить звернення чернівецького телеканалу «ТВА» у зв’язку з відмовою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у продовженні ліцензії на аналогове, ефірне, наземне, телевізійне мовлення, а також Звернення голови правління Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» Ольги Айвазовської щодо підвищення прозорості роботи та інформаційного наповнення Веб-сайту Комітету.

Засідання відбудеться за адресою: вул. М.Грушевського, 18/2, кімн. 11, о 14.00 год.