Комітет свободи слова схвалив звіт Нацради

March 5, 2015

За законом, діяльність Нацради оцінюють парламент та Президент.

На засіданні 4 березня Комітет питань свободи слова та інформаційної політики схвалив звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2014 рік. 

Так, комітет вирішив рекомендувати  парламенту розглянути питання про схвалення звіту Нацради на пленарному засіданні. За законом  «Про телебачення і радіомовлення» звіт Національної ради направляється  Президента та парламенту, які мають його розглянути і затвердити. Одночасне несхвалення звіту цими суб’єктами є підставою для відправлення у відставку усього складу Національної ради.

Нагадаємо, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення  на засіданні 22 січня 2015 року затвердила звіт про свою діяльність за 2014 рік. Текст документу було оприлюднено на сайті органу. Звіт містить інформацію щодо стану розвитку каналів та мереж мовлення підсумків ліцензування, регуляторну діяльність, здійснення наглядових повноважень. Також у звіті за 2014 рік міститься 3 нових розділи, що стосуються інформаційної безпеки, суспільного мовлення та міжнародної діяльності.

Детальніше про звіт Нацради тут: http://www.medialaw.kiev.ua/news/media/2889/