Навчальний семінар “Прозорість влади та доступ до інформації”

June 22, 2011
 
   

30 червня 2011 року громадська організація «Інститут Медіа Права» проведе навчальний семінар «Прозорість влади та доступ до інформації». Семінар спрямований на роз’яснення таких аспектів взаємодії громадськості з органами влади:

  •  способи отримання інформації про діяльність влади
  •  правові механізми впливу громадян на роботу владних структур

Під час заходу будуть розглянуті, зокрема, практичні питання доступу до публічної інформації та проведення громадських експертиз органів виконавчої влади.

Семінар проведуть експерти Інституту Медіа Права, що мають практичний досвід у царині отримання інформації від органів влади та аналізу їх діяльності.

До участі у заході запрошуються громадські активісти, журналісти та інші зацікавлені особи. 

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. Для участі у семінарі потрібно заповнити та надіслати анкету (додається до цього оголошення) якнайшвидше, але не пізніше 27 червня 2011 року факсом (044) 284-61-64 або електронною поштою edu@medialaw.kiev.ua. Розгляд анкет відбуватиметься по мірі надходження.

Учасники семінару з інших міст (окрім Києва) отримають відшкодування витрат на проїзд (у межах вартості купейного квитка).

Із будь-яких питань стосовно навчального семінару звертайтеся, будь ласка, за телефоном (044) 284-61-64 або електронною поштою (info@medialaw.kiev.ua).


Навчальний семінар є складовою частиною проекту «Відповідальність влади через поінформованість суспільства» Даний проект виконується в рамках програми «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що виконується PACT Inc в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного Розвитку (USAID).