Завершився курс “Доступ до публічної інформації”

March 24, 2014

Завершився дистанційний навчальний курс  Доступ до публічної інформації,  в рамках якого слухачі мали змогу навчитися правильно формулювати запити на отримання відомостей та захищати свої права у разі незаконних відмов у наданні інформації.

35 слухачів дистанційного курсу медіа права цього року отримали сертифікати випускників. Цього року серед слухачів курсу були журналісти друкованих та Інтернет видань, працівники телерадіокомпаній, оглядачі Інтернет порталів та низка інших. Цьогоріч курс прослухали також працівники громадських організацій та рухів, а також студенти факультетів журналістики та права.

Територіально дистанційний курс охопив 12 регіонів України (місто Київ, Київську, Закарпатську, Львівську, Донецьку, Чернігівську, Івано-Франківську, Луганську, Сумську, Полтавську, Дніпропетровську, а також Крим).

За час навчання слухачі дистанційного курсу за допомогою спеціалізованого модуля для дистанційної освіти (medialaw.in.ua). Курс навчання складався з 7 уроків. Протягом навчання слухачі готували запит на інформацію, що надсилався до органів влади. ПО закінченню навчання складався тест.


Інформацію про майбутні курси навчання Ви можете дізнатись, слідкуючи за інформацією у розділі  «Новини». Черговий набір учасників на дистанційний курс буде оголошуватись на початку осені.

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтесь електронною поштою на адресу i_law@medialaw.kiev.ua.